• Bejelentkezés

    |

A Tecnocasa világa

A TECNOCASA TÖRTÉNETE és a nemzetközi jelenlét

A Tecnocasa márkanév 1979-ben született, amikor az alapító, Dr. Oreste Pasquali Milánó külvárosában megnyitotta az első irodáját. Az a korábban nem látott ötlet vezérelte, hogy az irodák a földszinten legyenek, nagy utcai kirakattal, hogy láthatóvá és elérhetővé váljanak, és így közvetlen kapcsolat alakulhasson ki az Ügyfelekkel. Ezek hatalmas újítások voltak a szektorban.

Az ennek a módszernek köszönhetően 7 év alatt megnyitott 53 ingatlanközvetítő iroda 1986-ban alakult franchise hálózattá Dott. Pasquali vezetésével. Ez a vállalati forma optimális alapot teremtett a fejlődéshez. Előnyös volt mind a franchise tagok, mind pedig az Ügyfelek számára.

A Dott. Pasquali által létrehozott hálózat, az elmúlt évtizedek során bebizonyította, hogy az alkalmazott üzleti stratégia sikeres és fejlődőképes.

A Tecnocasa a kezdetektől fogva lehetőséget ad a fiataloknak a karrierépítésre. A fejlődés alapvetően belülről ered: a hálózat csak a Tecnocasa keretein belül képzett és nevelkedett szakemberek számára engedélyezi a márkanév használatát és a saját iroda nyitását.

Ennek keretében a Tecnocasa mindenkor törekszik az olyan szakemberek képzésére, akik kitűnnek értékeikkel, módszerességükkel és megfelelő magatartásukkal. A fiatalokat éveken át tapasztalt kollégák és tanácsadók támogatják, olyan átfogó képzéseken keresztül, amelyek a szakma minden aspektusát felölelik. Ezen politika a sikerét és eredményességét mutatja a hálózat folyamatos növekedése.

A hálózat fejlődésében 1994 májusa jelentett mérföldkövet, amikor a Tecnocasa átlépte Olaszország határát és megkezdte működését Spanyolországban, majd ezt követően több európai országban, köztük Magyarországon is. Budapesten az első iroda 1996 decemberében nyílt meg. A kezdeti 53 irodából az elmúlt évek alatt, egy több mint 3200 ingatlanközvetítő irodát számláló nemzetközi hálózat lett. A Tecnocasa által alkalmazott terjeszkedési módszer különböző gazdasági helyzetben levő térségekben, kultúrákban és országokban is folyamatosan bizonyítja életképességét.

Jelenleg Olaszországban, Spanyolországban, Magyarországon, Franciaországban, Lengyelországban, San Marinóban, Mexikóban, Tunéziában és Thaiföldön található Tecnocasa képviselet.

© 2019-2024 Tecnocasa | Minden jog fenntarva!