• Bejelentkezés

    |

Eladó ipari ingatlan XXI. kerület, Csepel-Hároson

Budapest XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út

Eladó ipari ingatlan / Telephely
ELADÓ 290.000.000 FT € 736.078
393.98 Ft-os árfolyamon átszámítva

Eladó ipari ingatlan Budapest XXI. kerületének jól megközelíthető részén, a II. Rákóczi Ferenc úton

Eladásra kínálunk egy 2000-ben épült, modern ipari ingatlant, amely ideális választás lehet különféle ipari, logisztikai vagy raktározási tevékenységekhez. Az ingatlan Budapest XXI. kerületének egyik kiemelt jelentőségű részén, a II. Rákóczi Ferenc úton található, könnyen megközelíthető helyen.

Az ingatlan 1653 nm-es telken helyezkedik el, és összesen 634 nm alapterületű. Az épület maga 338 nm, amelyhez egy 284 nm-es raktár és egy 12 nm-es loggia tartozik. A raktár 6 méter belmagasságú, így kiválóan alkalmas nagyobb mennyiségű áru tárolására, illetve különféle ipari tevékenységek végzésére.

Az ingatlan korszerű műszaki megoldásokkal van felszerelve, beleértve a 3 x 150 A ipari áramot, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű gépek és berendezések biztonságos működtetését. A tetőn elhelyezett napelemek hozzájárulnak az energiatakarékos üzemeltetéshez, és jelentősen csökkentik a működési költségeket.

A bejáratot motoros portál és ipari kapuk biztosítják, amelyek megkönnyítik a szállítmányok ki- és berakodását. Az épület fűtését és hűtését egy modern hőszivattyú rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi az energiahatékony működést egész évben. Bár az ingatlan rendelkezik kombi cirkó radiátorokkal és padlófűtéssel is, a hőszivattyú olyan hatékony, hogy ezek jelenleg nincsenek használatban. Az épület emellett klímával is felszerelt, ami szintén kiegészítő lehetőséget nyújt a hőmérséklet szabályozására.
A biztonságról riasztórendszer és kamerarendszer gondoskodik, így a terület folyamatos megfigyelés alatt áll.

A délkeleti tájolású épület ügyfélfogadásra is kiválóan alkalmas, és a nagy méretű telek lehetővé teszi a teherautóval való könnyed manőverezést is. Az ingatlan elhelyezkedése szempontjából is ideális: a fő közlekedési útvonalak közvetlen közelében található, így a logisztikai tevékenységek gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatók. Az M0-s autóút közelsége lehetővé teszi a gyors és egyszerű összeköttetést a főváros többi részével, valamint az országos és nemzetközi közúthálózattal.


További információ, valamint megtekintés kapcsán, keresse irodánkat bizalommal!

Tulajdonságok
  • Alapterület: 634 m2

  • Telekterület: 1653 m2

  • Építés éve: 2000

  • Állapot: Jó állapotú

  • Épület szintjei: 3

  • Fűtés: Hőszivattyús fűtés

Iroda
Cercatore del Nido Kft.

Elhelyezkedés
Kapcsolatfelvétel
Érdekel a hirdetés?

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

Üzenet küldése

© 2019-2024 Tecnocasa | Minden jog fenntarva!